Erhvervsflytning

Vi tilbyder erhvervsflytninger af forskelllige slags.

  • Flytninger af kontor - hævesænke borde, arkivskabe mv.
  • Flytning af tunge ting som fx. pengeskabe, arkivreoler, større kontormøbler
  • Flytning af afdelinger/internt-eksternt
  • Opsagte lejemål og flytninger af afdelinger/bortkørsel af rest møblement
  • Flytteopgaver mellem kontorer
  • Transport mellem firmaer
{{ headingBussiness }}

Vi tilbyder proffesionel hjælp til flytninger af kontorinventar, hæve-sænkeborde, arkivreoler, mapper og andet tungt gods som findes i et kontormiljø. Vi tilbyder også nedpakning af inventar, og rådgiver gerne om nedpakning hvis i selv ønsker at gøre det. Det er tidsbesparende og effektivt at lade os ‘tage slæbet’, frem for at spilde medarbejderes tid på nedpakning.

I samme forbindelse tilbyder vi også at flytte i weekenden, eller aften, således at den ineffektive tid mindskes hos medarbejderne. Lad det komme jers firma til gode at vi afhjælper flytningen på et tidspunkt hvor det passer bedst ind i Jeres program.

Vi har flyttet mange ting igennem tiden. Vi har haft erhvervsflytninger for kommuner, institutioner, større fællesskaber, og også fra firmaer som har haft midlertidig kontor i forbindelse med byggeri af nyt, omstrukturering, eller flytning, af virksomhedens kontorpladser.

Vi er omhyggelige til vores arbejde, og vi værdsætter de flytteopgaver som vi får. Vores kunderelationer er lange og gentagene, da vi ikke lever af en enkelt flytning. Vi arbejder på at gøre det bedste for dig, og generelt gøre det anderledes og bedre end andre. På den måde vil vi oparbejde et samarbejde med dig, uanset om der så går år imellem vi ses. Det er et ‘kick’ at blive ringet op, flere år efter at man sidst havde en erhvervsflytning, og så få en efterspørgsel på et billigt flyttetilbud til et firma.

Vi står inde for det arbejde vi laver, og de tilbud som vi laver. En aftale er en aftale, både til tiden og til den aftalte pris. Vi vil være bedre end andre, og skulle vi fejlvurdere en opgaves størrelse, så er vores aftale pris og vilkår stadig gældende, således at der ikke kommer uforudsete udgifter mv.

Lad os flette vores telefonrør sammen, eller drikke en kop kaffe. Vi er mennesker nede på jorden, og kommer gerne ud, for at give et gratis flyttetilbud til din virksomhed.

Vi beskriver os selv som effektive, arbejdsomme, påpasselige, og troværdige jyske flyttemænd! Og det er hvad vi er - og vi vil glæde os til at få et samarbejde med Jer.

Kontakt os i dag på tlf. 8181 8300, og lad mig høre hvad vi kan hjælpe dig med. Foretrækker du at blive ringet op - så skriv dit navn i boksen til højre. Så vil vi kontakte dig ligeså hurtigt som vi kan.

   
Ring til os - Tlf. 8181 8300... eller bliv RINGET op
1Dit navn
2Dit telefon nr.
Vi ringer tilbage hurtigst muligt
Ring mig op