Vil du ringes op?

Privat flytning

Vi tilbyder alle slags hjælp til din flytning

Kort sagt er ingen opgave for lille eller for stor. Det er ofte billigere (og langt hurtigere!) end du tror, at få flyttet det hele på én gang, i stedet for at du selv begynder at flytte, leje trailere, og låne venners hjælp. Vi giver dig gerne et konkret tilbud og en fast pris på din flytning. Tryk her for at få et gratis flyttetilbud.

Vi kommer også gerne ud og giver dig et tilbud gratis. Lad os hjælpe dig med flytningen. Hvis du ønsker det, tilbyder vi vores hjælp til nedpakning. Det kan være en stor opgave at skulle pakke ting ned selv. Fordelene ved at lade os pakke ned, er at det bliver gjort korrekt, og pladsudnyttelsen er stor, således der bliver sparet tid på selve flytningen, men også at kasserne er samlet rigtigt, og at ingenting tager skade under selve transporten.

Ønsker du at flyttekasserne, kommer ind i de rigtige rum første gang er det også noget som vi kan hjælpe dig med. Det gør udpakningen væsentlig nemmere og langt hurtigere hvis kasserne står hvor de skal det nye sted. Det eneste du skal gøre i den forbindelse er at markere på kassen hvor du ønsker den placeret. Nogle steder ved private flytninger kan det være svært at komme rundt om hjørner, eller dørene er smalle at komme igennem. Nogle møbler er oveni købet samlet i stuen og kræver særlig behandling for ikke at tage skade.

Vi er vant til at håndtere både store og små flytteopgaver, og vi flytter dagligt ting som kræver en ekstra stille behandling. Vi flytter ikke kun i lokalområdet, vi laver flytninger til og fra Odder, og naturligvis også flytninger i byen, og alt opland. Så selvom der ikke er langt, kan man godt have mange ting, og flere end man regner med.

Vi oplever tit at folk har fortrudt at de har flyttet nogle af tingene selv, og kun lader os tage de tunge ting. Meget ofte betyder det ikke noget særligt, tidsmæssigt, at vi skal tage det hele selv. Vi ved nøjagtig hvordan og hvor vi skal tage fat ved sofaer, senge eller andre tunge møbler. Derfor er det en naturlig del af vores hverdag at bare flytte tingene, hvor det (hvis man selv flytter) har svært ved at håndtere hvor man skal tage fat, og hvordan man bedst får flyttetingene ud af huset. Derfor er vores anbefaling også at vi giver et privat flyttetilbud til dig, og lader dig bestemme hvordan vi før det. Vi anbefaler ud fra vores erfring om hvad der er bedst, men du tager beslutningen.

Ring til os på tlf. 8181 8300
eller bliv ringet op